Gel Hidroalcohólico

 
Gel Hidroalcóholico homologado
Gel Hidroalcóholico homologat
VITA ASEPGEL ha estat inclòs en el llistat oficial de productes antisèptics per a pell sana amb reconegudes propietats virucidas enfront del coronavirus, que elabora l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) des de l'inici de la pandèmia.

Així, VITA ASEPGEL fué ja inclòs en la versió del document actualitzada el passat 6 de maig, aprofitant la nova formulació que incrementa el percentatge d'etanol com a substància activa al 79,2%.

VITA ASEPGEL compleix la norma UNE-EN 14476 íntegrament, la qual cosa certifica l'eficàcia enfront de tot tipus de virus, i especialment enfront del coronavirus.

Al mercat existeixen dues tipologies de gels hidroalcohólicos: els de ús cosmètic (per netejar i endreçar la pell) i els de ús biocida (amb una acció de desinfecció antimicrobiana o vírica),amb propietats diferenciades:

Gels hidroalcohólicos amb finalitats cosmètiques: la seva funció és la neteja o condícia de la pell, especialment quan no existeix esbandida amb aigua. Aquest tipus de productes està regulat pel Reglament 1223/2009 sobre productes cosmètics.
 
Gels hidroalcohólicos amb funció biocida: la funció d'aquest tipus de gels hidroalcohólicos és la protecció de la salut de les persones mitjançant una acció biocida, com per exemple la desinfecció o l'acció antimicrobiana o vírica. Estan subjectes al Reglament de Productes Biocidas. 

Tots els gels hidroalcohólicos amb funció biocida han de disposar d'una autorització de l'AEMPS. Est és el cas de VITA ASEPGEL, un gel hidroalcóholico amb funció biocida.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...